Τι λένε οι λίστες και οι προβλέψεις για το 2017?

Σας λείψαμε; Εμάς σίγουρα…

Το 2017 ξεκίνησε για εμάς πολύ περίεργα. Αλλά πολύ περίεργα τελείωσε και το 2016.

Οπότε, για να “σπάσουμε” το συνεχές των περίεργων συνθηκών του τέλους και της αρχής, είπαμε με την Ισμήνη να φτιάξουμε τη λίστα των new year resolutions για το 2017. Μεγάλες λάτρεις των λιστών! Δεν είναι τυχαίο που έχουμε δει η καθεμία το “High Fidelity” από τουλάχιστον 3 φορές! Ο John (Cusack, καλέ) μας έχει βάλει τα γυαλιά στις λίστες!

Η λίστα του 2017

Ξεκινήσαμε τη λίστα με τα “εύκολα” και “αυτονόητα”:

  1. Υγεία – σωματική, πνευματική και ψυχική
  2. Δουλειά – δημιουργική και πετυχημένη
  3. Ταξίδια – με αεροπλάνο, πλοίο, αυτοκίνητο, μυαλό

Και κολλήσαμε εκεί… Κανένα άλλο resolution για το νέο έτος… Πφ πφ πφ πφ πφ… Καμία ιδέα… Κόλλημα μεγάλο… Τόσο περίεργα, λοιπόν είμασταν… Και έρχεται η ΊΔΕΑ για το ό,τι και να βάζαμε στη λίστα μας, το πιο γαμάτο, σούπερ και μοναδικό που θα μπορούσαμε να στοχεύσουμε για το 2017 ειναι:

  1. Αλλαγή οπτικής των δεδομένων της ζωής μας

Το κοιτάγαμε από εδώ, το βλέπαμε από εκεί και πήραμε τη μεγάλη απόφαση: θα το κάνουμε! Και το πρώτο επίπεδο,το πραγματικό, το καταφέραμε: πήγαμε και αλλάξαμε τα οπτικά μας – τα γυαλιά μας βρε παιδιά!

Πρώτη πίστα: Γυαλιά

Anta Glasses_01

 

Ismini Glasses_02

 

Anta Glasses_02

 

Ismini Glasses_01

Τι λέτε, είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας;

Οι βοηθοί μας:

HomePage_Glasses

anta

ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ (ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!). ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ, ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ tech freak! ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ (ΑΛΛΑ & ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ). ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!! ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ moto: Breath In... Breath Out...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>