Νιώθετε και εσείς “γυμνές” χωρίς κοσμήματα;

Αλήθεια, ποια είναι η τελευταία πινελιά του ντυσίματος μας, πριν βάλουμε το κραγιόν; Αυτό αναρωτηθήκαμε με την Άντα και κάναμε ένα τεστ για 2 μέρες. Μετά συναντηθήκαμε να ανταλλάξουμε την εμπειρία μας και φτάσαμε και οι 2 στο ίδιο συμπέρασμα: κοσμήματα!

Κοσμήματα

Κοσμήματα πολλά… Σκουλαρίκια, κολιέ, μενταγιόν, καρφίτσες, δαχτυλίδια, βραχιόλια, και τα θέλουμε όλα! Όλα, σας λέμε OΛΑ! Γιατί χωρίς κοσμήματα νιώθουμε “γυμνές”, κάτι σαν το κόκκινο κραγιόν πριν κλείσουμε την πόρτα του σπιτιού!

True story: ένα καλοκαίρι έκανα τις διακοπές μου στη Σίφνο! Εκεί που λιαζόμουν στο μπαλκονάκι του σπιτιού, χτυπάει το τηλέφωνο με έναν άγνωστο αριθμό στην οθόνη. Κάτι με έκανε να το σηκώσω, αν και στις διακοπές αρνούμαι να διακόψω το ζεν, ειδικά με άγνωστους αριθμούς… Και ήταν η γειτόνισσα, που με πήρε γιατί η πόρτα του διαμερίσματος μου ήταν ανοιχτή… Ναι, είχαν διαρρήξει το διαμέρισμα – κοινή εμπειρία για πολλές ενώ είστε σε καλοκαιρινές διακοπές. Το μόνο που σκέφτηκα με τρόμο ήταν τι έχει απογίνει ο σκληρός δίσκος με όλες τις φωτογραφίες μου και τα κοσμήματά μου… Ποταπό και άσχετο θα μου πείτε, αλλά όσοι με ξέρουν καλά, ξέρουν ότι κάνω συλλογή από σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια και πολλά άλλα… Το καλύτερο δώρο γενεθλίων μετά τα βιβλία!

Για αυτό το λόγο, αυτό το post είναι αφιερωμένο στα κοσμήματα που τόσο αγαπάμε. Ψάξαμε και βρήκαμε καταπληκτικά κομμάτια στη Cat Black Jewelry:

Η Άντα είναι φανατική των ασημένιων και χρυσών κοσμημάτων και με έχει κάνει να “πεθάνω” από ζήλια με αυτό το γεωμετρικό σκουλαρίκι από τη Jocean:

Και εννοείται ότι αγόρασε το Lucky charm by Bonvo Jewerly, που τόσο της είχε αρέσει από την έρευνα που είχε κάνει για τα γούρια του 2017!

Με τόσο όμορφη ανοιξιάτικη διάθεση, έμπνευση και μπρίο σας θυμίζουμε ότι μια τελευταία ματιά στο καθρέφτη σας πριν κλείσετε την πόρτα του σπιτιού σας θα σας κάνει να χαρείτε τη μέρα σας όσο δε φαντάζεστε, με τα απαραίτητα κοσμήματα σας!

Οι φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Μακρή, που μας υπομένει τόσο! 🙂

ismini

Of course I talk to myself, because sometimes I need expert advice. Besides that, humor saved me in hard times; friends reminded me who I am and Thomas A. Edison that “I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”

No Comments Yet

Comments are closed