Εγώ φταίω για τη βροχή! Το παραδέχομαι!

Θα σας το αποκαλύψω! Ναι! 

Εγώ φταίω για αυτή την κακοκαιρία  μέσα στο Μάιο!

Προχθές έλεγα στην Ισμήνη ότι δεν πρόλαβα ποτέ να ανεβάσω τη φωτογράφιση στο αεροδρόμιο που έκανα με τον “φανταστικό” συμμαθητή μου Δημήτρη! Έτσι που ξαφνικά ήρθαν οι ζέστες η αλήθεια είναι ότι δεν μου πήγαινε να ανεβάσω  post με μπουφάν αλλά να που οι δηλώσεις μου στο σύμπαν εισακούσθηκαν και ήρθε αυτή η γλυκιά βροχή με τη δροσιά της και έλαμψε το χειλάκι μου!

Το κείμενο δε θα είναι μεγάλο μιας και τρέχω μη και βγει καμιά αχτίδα ήλιου και δεν προλάβετε να δείτε:

To φανταστικό Μπουφάν από τα American Eagle Outfitters.

Φυσικά και είναι αντρικό μιας και η σχέση μου με την αντρική τους σειρά κρατάει καιρό όπως θα δείτε και σε προηγούμενο άρθρο “Τρεις Τρόποι να φορέσετε το Boyfriend Τζην σας!

Το Biker Jean

Μη το φοβηθείτε! Είναι ελαστικό και κάθεται πολύ ωραία! Μόλις είδα ότι το έχουν φέρει και σε 2 χρώματα ακόμη Blue Jean και χακί! Αυτό που φοράω είστε τόσο τυχερές γιατί βρίσκεται σε έκπτωση από τα H&M. 

«All that Glitters is Gold»

Το t-shirtακι το έχω άβγαλτο από την ημέρα που το πήρα! Έχει πολύ ωραία ποιότητα και τρελαίνομαι για χρυσά και glitter άρα καταλαβαίνετε πόσο ταυτίστηκα με το «All that Glitters is Gold» quote το οποίο είναι και σε gold!!! Καταπληκτικό!

Παπούτσια Adidas Hamburg

που με κάνουν να νιώθω και πάλι ότι είμαι φοιτήτρια και πίνω φραπέ γλυκό με γάλα στην πλατεία παίζοντας τάβλι! Τώρα; Ούτε φραπέ… τον πίνω ντεκαφεινέ… Ούτε γλυκό… δεν τρώω ζάχαρη… Ούτε με γάλα… γνωστή η δυσανεξία μου στα γαλακτοκομικά! Ένα τάβλι μου έμεινε και αυτό με ποιόν να το παίξω; Any Volunteers???

Τώρα που τα βλέπω όλα μαζί και το σκέφτομαι… Έχω  flight jacket, έχω στενό τζην, t-shirt με τύπωμα και φοβερό σκουλαρίκι (από τη Jocean)… I AM BACK TO the 90’s!!!!

Φωτογραφίες | @Dimitris Makris

anta

ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ (ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!). ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ, ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ tech freak! ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ (ΑΛΛΑ & ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ). ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!! ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ moto: Breath In... Breath Out...

No Comments Yet

Comments are closed