Ανοιξιάτικα αξεσουάρ by Fullah Sugah

 Ανοιξιάτικα “με γεια” μας

Έχω βαρεθεί μέσα στο σπίτι… Σχεδόν 4 μέρες με ίωση, αντιβίωση, αντι-ασθματικά, με χαπάκια, με κάψουλες όλων των ειδών και χρωμάτων… Ουφ… Και ειδικά, με το που μπήκε ο Απρίλιος :-S! Είναι ο αγαπημένος μου μήνας, γιατί το είπαμε ότι: “Queens are born in April!” 😉

Από το κρεβάτι του βήχα και της ανάρρωσης έβλεπα και τον καιρό που δεν ήταν ο καλύτερος… Πάλι καλά δηλαδή που είχα περιορισμό κατ’ οίκον! Περίμενα όμως μια μέρα ότι θα ξεμυτίσω και εγώ όπως ο ήλιος! Και να που έγινε! Και οι δυο μας είμαστε καλύτερα και παρόντες σήμερα αυτόν τον Απρίλη.

Ας πω λοιπόν, “με (υ)γεια” στον εαυτό μου, να είμαι γερή! Και “με γεια” στα νέα μας αξεσουάρ που με τόσο ενθουσιασμό πήραμε και φωτογραφίσαμε από τη Fullah Sugah με τον καταπληκτικό Δημήτρη! Μια ηλιόλουστη μέρα του Μαρτίου με κέφι, χαρά και καλή διάθεση ανηφορίσαμε στο Πανόραμα της Βούλας και φωτογραφιθήκαμε αναλόγως στα πιο ανοιξιάτικα χρώματα.

Αξεσουάρ για όλα τα γούστα

Πολλές φανατικές φίλες του blog μας ρωτούσαν επανειλημμένα πότε θα ανεβάσουμε post με αξεσουάρ! Ήρθε, λοιπόν, η ώρα τους! Νομίζω ότι έχουν δίκιο, γιατί κάθε γυναίκα δεν περιορίζεται στα αξεσουάρ, γιατί δεν την περιορίζουν! Ούτε ερώτηση: “τι νούμερο πορτοφόλι φοράτε;”, ούτε δήλωση του τύπου: “συγγνώμη, δεν έχουμε τσάντα στο νούμερό σας!”. Εκτός αν κάνω λάθος, φίλες μου καλές! Είναι free of οποιαδήποτε αρνητική αντίληψη!

 

 

Σακίδιο ώμου

Και ξεκινάμε με το σακίδιο ώμου laser cut σε αυτό το υπέροχο χρώμα, που ενώ το βρήκα σε κατάστημα της Fullah Sugah, στο site δεν υπάρχει. Πιστεύω ότι αν σας αρέσει, μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο και να ρωτήσετε, θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα! Όμως, δεν θα ήταν δυνατόν να μη το συνδυάσω με κάτι που να έχει patterns! Βρήκα αυτό το ανάλαφρο και μοντέρνο ριγέ πουκάμισο και πολύ το χάρηκα!

 

Εσάρπες

Άλλο ένα ανάλαφρο και πολύ γυναικείο αξεσουάρ που έχει και τη χρησιμότητά σου, ειδικά αυτές τις βραδιές που έχει την ψύχρα του. Αναλαμπή: αυτό φταίει που αρρώστησα, δεν είχα πάρει μαζί μου μια εσάρπα! Λοιπόν, σε διάφορα χρώματα, υφάσματα, υφή και σχέδια οι εσάρπες φοριούνται συνέχεια και παντού!

 

 

 

Τσάντα ώμου

Και να λοιπόν, που έχουμε “πεθάνει” στα γέλια και πειράζω την Άντα και αυτή δε λέει να αφήσει τη τσάντα κάτω – κυρία! Μα που να την αφήσει, μωρέ, αυτή τη τσάντα ώμου με Tassel σε αυτό το πανέμορφο χρώμα, που θυμίζει κουφέτο, μαλλί της γριάς, μπομπονιέρα! Τρελαίνομαι :-)! Πολύ μου αρέσει αυτή η σειρά της Fullah Sugah με τις τσάντες στα ανοιξιάτικα χρώματα!

 

Τσάντες τσάντες

Και προχωράμε και σε άλλες τσάντες που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, όπως οι 2 παρακάτω, που ο Δημήτρης τις στρογγυλοκάθισε στο φυτό! Καλά, δεν είναι φοβερός φωτογράφος με πολύ ωραίες ιδέες;! Αλλά και τα μοντελάκια, δεν είπαν τίποτα! Κάθισαν καλά καλά και φωτογραφίθηκαν με το καλό τους προφίλ :-), η μικρή τσάντα χιαστί και η τσάντα laser cut! Όλα μέσα στο χρώμα, τα υφάσματα και τις λεπτομέρειες ♥

 

Και όλα αυτά, μια ανοιξιάτικη μέρα που ο ήλιος ήταν σύμμαχος, η φύση γιόρταζε και τα δυο μας είχαμε βγει να φωτογραφίσουμε αυτό που μας πάει πάντα, χωρίς περιορισμούς: τα αξεσουάρ!

Photo credit: Dimitris Makris

 

 

ismini

Of course I talk to myself, because sometimes I need expert advice. Besides that, humor saved me in hard times; friends reminded me who I am and Thomas A. Edison that “I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”

No Comments Yet

Comments are closed