Πορτοκαλί, το χρώμα που μου αρέσει πιο πολύ!

Άνοιξη: Here we come!

YO YO YO! Επιτέλους, έφυγε ο χειμώνας που φέτος έκανε τόσοοοο κρύο και δεν έλεγε να σταματήσει για να πάρουμε μια ανάσα! Ούτε αλκυονίδες μέρες δε μας έκανε… 🙁 Βλέπετε, δεν είμαι σαν την Άντα που είναι γέννημα θρέμα σκανδιναβή – δεν είναι, αλλά σίγουρα στην προηγούμενη της ζωή ήταν από εκεί! Και χιόνισε, και έβρεξε, και έκανε κρύο πολύ και μας έκανε να μπούμε μέσα στα βαριά μας ρούχα ακόμα περισσότερο.

Αλλά τώρα έχει μπει οριστικά η Άνοιξη! Η εποχή μου! ♥ Αγαπώ Άνοιξη! Θα’ναι σα να μπαίνει η Άνοιξη! Άνοιξη σε γνώρισα! Άνοιξη, είσαι του κόσμου γιορτή!

Το πορτοκαλί της Άνοιξης

Μάρτιος μήνας κιόλας, με τα όλα του! Με τις ζεστές του μέρες, με τα λουλούδια του, με τα ανθισμένα δέντρα και τις βροχές του, όπως σήμερα στο κέντρο της Αθήνας! Άλλα ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη. Τη φέρνει και η διάθεσή μας, τα χρώματα στα ρούχα μας, τα χαλαρά μας πανωφόρια. Και εννοείται ότι διάλεξα κάτι μεταξύ κίτρινου και κόκκινου να ξεκινήσω αυτήν την εποχή: το πορτοκαλί!

Το πορτοκαλί χρώμα που:

  • Αυξάνει τη φυσική δραστηριότητα – τη θέλω αυτήν την αύξηση πριν το καλοκαίρι!
  • Αυξάνει την όρεξη – καλέ, δεν τη θέλω αυτήν την αύξηση πριν το καλοκαίρι! Ελπίζω να εννοεί σε φρούτα και λαχανικά!
  • Ενθαρρύνει την κοινωνικοποίηση – τη θέλω όλο τον χρόνο αυτήν την ενθάρρυνση!

Με τούτα και με το ότι το πορτοκαλί είναι το εθνικό χρώμα της Oλλανδίας – θρέμμα ολλανδικής κουλτούρας η συγγραφέας ετούτου εδώ του άρθρου, το βρήκα στα e-xclusive στην σειρά με τα ρούχα εγκυμοσύνης! Αφού είχα διαβάσει προσεκτικά το άρθρο της Άντας, τι λέμε τώρα;!

 

Dancing in the rain

Σα να αυξήθηκε με μιας η φυσική μου δραστηριότητα, και βγήκα να χορέψω με την πολύχρωμη ομπρέλα μου! Βέβαια, δεν έβρεχε, αλλά πάει τόσο ωραία με το φουστάνι!

 

Η ζωή κύκλους κάνει

Και τα αυτιά κρίκους έχουν! Άλλο αγαπημένο αξεσουάρ – σκουλαρίκια. Πολλαπλά σχέδια, χρώματα και στύλ. Είναι το “σιγουράκι” δώρο γενεθλίων που ποτέ δεν αλλάζω! Φτιάχνω και τη γραβάτα μου – πολύ ωραία λεπτομέρεια του φορέματος!

Χρυσοχέρα μου εσύ!

Και κάτι για τις φίλες που πιάνουν τα χέρια τους, κάτι σαν και εμένα :-p! Λοιπόν, έχω πει στη μάνα ότι θα της φτιάξω brand name για τα καταπληκτικά, κουλτουριάρικα, ζεστά, απαλά και μαμαδίστικα κασκόλ που πλέκει! Έχω βρει και το όνομα: ThomK – τι λέτε;

Σας έχω βρει ωραία χρώματα για μαλλί πλέξης όπως τα hot red 115 και royal orange 189 από το Plectorium. Έψαξα και στο Burda να σας βρω την πλέξη, αλλά ατύχησα, όπως έχω ατυχήσει σε όλα που μας είχαν πει στο μάθημα Οικιακής Οικονομίας…

 

Αυτά κορίτσια! Σας φιλώ και βγείτε έξω να χαρείτε αυτή την Άνοιξη – μπορεί να είναι η καλύτερη των τελευταίων 30 χρόνων!

Photo credit: @myathenswalk

ismini

Of course I talk to myself, because sometimes I need expert advice. Besides that, humor saved me in hard times; friends reminded me who I am and Thomas A. Edison that “I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>